PROJEKTI NA KOJE SMO PONOSNI

NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK NIŠ

Predstavlja regionalni centar za dinamičan razvoj inovativnog naučno- tehnološkog preduzetništva, internacionalnu promociju projekata i kompanija, i kao takav pruža osnovu za reinženjering privrede regiona i jačanje njene globalne konkurentosti.
U saradnji sa akademskom zajednicom i Univerzitetom, ova organizacija pruža pomoć  inovativnim preduzetnicima, posebno u oblasti visokih tehnologija.
Gatex Lux kao kooperant izvođača radova Tron Tex, učestvovao je u izgradnji ovog značajnog objekta izradom furniranih vrata.

KOMPLEKS MUZIČKE I BALETSKE ŠKOLE U NOVOM SADU

Nakon dugih 111, odnosno 72 godine, Muzička škola ,,Isidor Bajić”  i Baletska škola u Novom Sadu  dobijaju svoj kutak na Limanu.

Novi centar obrazovanja i kulturnih dešavanja u gradu podrazumeva Koncertnu dvoranu sa 450 mesta, jednu manju koja raspolaže sa 200 mesta, kao i specijalizovane učionice za Baletsku školu, što malo koja škola u Evropi ima.

Objekat Muzičko- Baletske škole biće u funkciji najranije od januara 2021. godine. Do tada nam možete samo verovati na reč da je ovo objekat u kom će naši sugrađani sigurno uživati.

Gatex Lux, kao kooperant  Tron Tex-a u izgradnji objekta, svoj doprinos je dao izradom vrata i zidnih obloga auditorijuma velike koncertne dvorane.