O NAMA

Naša firma počela je sa radom kao manja zanatska radionica čija primarna delatnost je bila izrada WC dasaka od medijapana. Od te 2000. godine, pa sve do danas, trudeći se da odgovorimo na zahteve naših kupaca, unapređivali smo proizvodnju, izgradili nove proizvodne objekte, širili asortimane i tako stekli vodeću poziciju u proizvodnji kupatilskog nameštaja.

Ubrzo se proizvodnja proširila i na sve vrste nameštaja od pločastih materijala i pružanje svih stolarskih usluga obrade materijala- sečenje, farbanje, kantovanje, furniranje i sl.

2018. osvajamo tehnologiju proizvodnje sobnih vrata, pa danas svojim proizvodima učestvujemo u izgradnji mnogih stambenih i poslovnih jedinica, velikih građevinskih invenstitora kao što su Galens Invest, Dijagonala ESPRO BP, Tron Tex, Urban gradnja, RIS gradnja, Vektra BK.

U godinama koje su iza nas sticali smo iskustvo, učili i trudili se da ispratimo svaku novinu naše delatnosti. U godinama koje slede želja nam je da svakom domu pružimo mogućnost savremenog uređenja, vrhunskog kvaliteta i pristupačne cene.

Čekamo vaše ideje.

S poštovanjem,
Zlatibor Gatarić.

20
+
ZAPOSLENIH
100
+
PROJEKATA
50
+
KLIJENATA